loading

novosti

NOVO U ASORTIMANU

NOVO U ASORTIMANU
16 velj 2021

Naš asortiman robe široke potrošnje proširili smo brendom Vidal, odnosno slatkišima jednog od najvećih proizvođača bombona u Španjolskoj, s čak 75% prometa na internacionalnom tržištu, a svoju ekspanziju nastavljaju i dalje.

Svojom kvalitetom, španjolski je brend širokom području južne i srednje Europe osigurao brojne certifikate za kvalitetu.

Tvrtka Vidal nastala je davne 1963. godine kao obiteljska firma, u gradiću Molina de Segura, na jugozapadu Španjolske, s jasnom vizijom: zadovoljiti potrebe korisnika širom svijeta.

Danas ova tvrtka proizvodi čak 75 milijuna komada bombona dnevno, u pet različitih kategorija slatkiša koje su rezultat kreativnosti i inovacija te nude bogatu paletu okusa i oblika. U asortimanu se tako nalaze gumeni bomboni, žele-bomboni, sladić, lizalice, tvrdi bomboni, karamele, dražeje i drugi.

Važno je napomenuti i da su gotovo svi Vidal bomboni bez glutena, pa su tako sigurni za djecu i odrasle koji boluju od celijakije, ili se samo pridržavaju bezglutenske prehrane iz osobnih razloga.