loading

TKO SMO

O NAMA

Veletabak je značajan distributer robe na tržištu Republike Hrvatske, kao i na tržištima zemalja EU. Tvrtka je nastala 2014. godine s ciljem regionalnog zastupanja najkvalitetnijih svjetskih brendova - kroz uvoz, distribuciju i razvoj.
Specijalizirani smo za uvoz i distribuciju duhanskih proizvoda, pribora za pušenje i robe široke potrošnje. Cilj nam je, uz pomoć vrhunske i motivirane prodajne sile i s najboljom logističkom uslugom, kroz partnerstvo s našim kupcima, postizati kontinuiran rast i razvoj, na zadovoljstvo potrošača i svih poslovnih partnera koje zastupamo.
Uz energičan i profesionalan odnos, i naravno, predan rad svih naših djelatnika vodimo se vizijom, misijom i vrijednostima kompanije. Upravo mi smo partner koji na najbolji način može ostvariti zadane ciljeve i uspješno se nositi sa svim izazovima i prilikama na tržištu.

 

 

misija

VAŠ DISTRIBUTER

Naša je misija, kroz distribuciju poznatih svjetskih i regionalnih brendova pružiti kupcima partnerski odnos, na zadovoljstvo principala i potrošača.

vizija

VAŠ PARTNER

Naša je vizija energijom, iskustvom i znanjem naših djelatnika, ali i redovnim ulaganjem u kvalitetu usluge i kompetentnost, postati istaknut partner u distribuciji na tržištu Republike Hrvatske.

7230 prodajnih mjesta
7230
prodajnih mjesta
14 brendova
14
brendova
24 isporuka (h)
24
isporuka (h)